X

Personlig assistent hos Vivida

Hos Vivida är du som medarbetare mycket viktig. Det är du som ytterst påverkar hur våra kunders assistans fungerar. Vårt mål är att våra assistenter ska kunna säga att ”hos Vivida har jag schyssta arbetsvillkor”. Därför arbetar vi för att du ska trivas med ditt arbete och därmed stanna länge. Vi ser till att du får den kompentensutveckling och den arbetsledning du behöver, för att du ska vara trygg i din yrkesroll och känna att du utvecklas. För oss är en god arbetsmiljö alltid i fokus.

Hos Vivida:

  • Får du schyssta anställningsvillkor och spännande utvecklingsmöjligheter
  • Kan du påverka din roll
  • Är det enkelt att komma i kontakt med den du söker
  • Fokuserar vi på personliga relationer och vi erbjuder roliga och givande aktiviteter
  • Har vi kollektivavtal som ger dig trygghet, marknadsmässig lön och pensionsavsättning
  • Får du friskvårdsbidrag, försäkringsskydd och goda semestervillkor

Vi ser till att du är trygg i din roll!

Som medarbetare hos Vivida ser vi till att du får det stöd du behöver för att vara trygg i din arbetsroll. Även om din assistanschef inte finns på plats ute på varje enskild arbetsplats är han eller hon lätt att komma i kontakt med. Vi garanterar att din assistanschef svarar på dina frågor inom tre arbetsdagar. Skulle det hända något akut utanför kontorstid har vi också en akuttelefon dit du kan ringa.

Möjlighet till utveckling

På många av våra arbetsplatser finns också arbetsledare som kan stötta dig och svara på dina frågor i det dagliga arbetet. Du får också möjlighet till utveckling genom olika utbildningar. Vilka utbildningar du har möjlighet att gå bestäms efter de förutsättningar och det behov som finns på din arbetsplats.

Vi fokuserar på personliga relationer

På Vivida fokuserar vi på personliga relationer. Vi tycker att det är viktigt att träffas och får lära känna varandra lite bättre. Därför anordnar vi olika aktivitetsdagar och utbildningstillfällen flear gånger om året dit du bjuds in.

Vill du bli en av oss och arbeta som personlig assistent? Sök våra lediga tjänster nedan, eller så skickar du in en intresseanmälan som du hittar i vänstermenyn samt nedan.

Lediga tjänster:

¨