X

Vill du bli kund?

Vill du bli kund hos oss, eller vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig?

Jag heter Petra och svarar gärna på dina frågor. Det är självklart helt kostnadsfritt att höra av sig. Vi hörs!

Petra Klinteryd, nykundsansvarig

Hur har vi löst tillgängligheten?

Hos oss får du alltid en egen kontaktperson (en assistanschef), som ansvarar för din personliga assistans och dina personliga assistenter. Det är en person som vi vill att du ska få en bra och nära relation till. Då kommer din assistanschef att förstå ditt behov och kunna hjälpa dig på bästa sätt med det du behöver.

Ibland kan dock han eller hon vara upptagen, ledig eller på resande fot. För att du ändå ska ha möjlighet att prata med någon, som känner till dig och dina behov, finns alltid en eller flera assistanschefer tillgängliga för dig. Under kontorstid har alltid minst en person kontorsdag och ska vara tillgänglig och behjälplig med dina problem. Efter kontorstid har du möjlighet att nå en assistanschef på vår akuttelefon. Dygnet runt, året runt.

Vi arbetar också med att regelbundet besöka dig och dina assistenter för att hålla kund- och personalmöten eller för att bara följa upp hur din personliga assistans fungerar. Vårt sätt att arbeta gör att vi alltid finns geografiskt nära dig.

Läs mer om vad det är som gör oss till en trygg arbetsgivare och som ger dig som kund och anhörig en anordnare att luta sig mot.


Frågor & funderingar?

Om det finns några funderingar och du vill komma i kontakt med oss, hjälper vi dig gärna. Här finns våra kontaktuppgifter.